RÅDHUSGALLERIET – ANNETTE MARTENS: «DREAMBOX – THE POWER OF HOPE»

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/0/d/4/artandculture.no/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2692

Utstillingsperiode: 15. – 27. oktober 2015.

Rådhusgalleriet - Annette Martens - Dreambox-The power of Hope 10Annette Martens

(Utdrag fra pressemelding) :

Kunstprosjektet «DREAMBOX – the Power of Hope» presenterer ti brystkreftrammede kvinners eksistensielle opplevelse og håpets betydning i kampen mot en livstruende sykdom. Multimediaprosjektet lanseres for første gang til offentligheten i Oslo Rådhusgalleri i brystkreftmåneden oktober.

«Det eneste som er sterkere enn angsten, er håpet. Håpet er der alltid, om du vil
– Monika, lege, diagnostisert med tidlig brystkreft i 2013.

Det å bli alvorlig syk er en stor personlig tragedie for den som blir rammet. Kreftpasienter gjennomgår prøvelser de fleste av oss ikke kjenner rekkevidden av. Samtidig har de håp og drømmer.
I kunstprosjektet Dreambox ønsket billedkunstneren Annette Martens å undersøke hvilken rolle håpet har og hvor kommer kraften fra – den kraften som finnes i et hvert menneske som kjemper en kamp mot alvorlig sykdom?
«Når vi håper på noe stort, åpner vi oss for skjønnheten i visjonen og fram kommer motet til å trosse alle hindringer. Visjonen og håpet er de største drivkreftene vi har,» sier billedkunstneren Annette Martens.

Åpningstider:

Mandag- fredag:  kl. 11:00 – 18:00.
Lørdag – søndag: kl. 11:00 – 16:00