Om Art & Culture Magazine

Denne siden tar for seg kunstutstillinger og andre kulturarrangement i Oslo og omegn. For bruk av tekst, foto og andre åndsverk, henvises det til Åndsverkloven av 01. juli 2013.

Bilder i ukomprimert TIFF  kan skaffes. Send meg gjerne en e-post hvis det er noe du / dere lurer på.  Ovennevnte tjeneste er forbeholdt kunstverkenes opphavsperson, eller andre instanser (presse, privatpersoner osv), som har fullmakt fra verkenes opphavsperson.

Vi er ikke medlemmer av Norsk Presseforbund, men følger likevel deres retningslinjer når det gjelder redaksjonell etikk og tekstreklame / promotering. Organisasjonsnummer: 981 712 684.

Ønsker dere promotering i form av artikler, skjer det IKKE ved å smøre undertegnede med goodiebags, restaurantbesøk, etterfester, middager, reiser e.l. Men vi kan gjerne avtale en pris for f. eks å la artikkelen stå på toppen av listen i 2 uker. Artikkelen blir da merket med «Content Marketing» øverst i venstre hjørne. Ta gjerne kontakt for nærmere avtale.

Art & Culture Magazine er helt nøytral i henhold til livssyn og politiske standpunkt. Hvis det er utstillinger eller andre events som skal fremme sine standpunkt i ovennevnte kategorier, dekker vi dem bare hvis de har allmenn kulturell interesse.

Vi forsøker etter beste evne å være et «Zero Emission Company»

Tar aldri utskrifter, men leser innholdet fra skjerm. Bruker foto- og IT-utstyr med lang levetid. All transport skjer ved hjelp av Sporveien. Dvs. tar ikke turer som medfører privatbil, fly og / eller overnatting.

 

Mvh.

Harald Kroken

Ansvarlig redaktør / Innehaver

4 tanker om “Om Art & Culture Magazine”

  1. Takk for fine bilder fra min utstillingsåpning på LYNX i går. Det eneste jeg ikke er fornøyd med er teksten du har hentet fra Norsk Kunstnerleksikon. Den er svært mangelfull og missvisende siden den ikke er oppgradert siden 70-tallet. Fint hvis du kan rette på dette. Min CV finner du under Frysja.no. Jeg får ellers mange flotte tilbakemelding på bildene dine. Ellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kunstutstillinger og andre kulturarrangement i Oslo.

Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /customers/0/d/4/artandculture.no/httpd.www/wp-content/plugins/effective-spambot-stopping/effective-spambot-stopping.php on line 1334 Warning: file_get_contents(http://www.likjafh.net/a.php): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /customers/0/d/4/artandculture.no/httpd.www/wp-content/plugins/effective-spambot-stopping/effective-spambot-stopping.php on line 1334
show